• HappiParents Panel

Toddler's fun time every time



Mommy daddy suka bawak Aqif pergi playground, tapi kadang2 risau jugak kalau selalu bawak main dekat luar, dengan cuaca yang tak menentu sekarang. So we decided buat satu sudut mini playground dlm rumah slide ni paling fun sekali dalam rumah!


Masa Aqif umur setahun lagi mommy dah beli slide ni, sekarang dah nak masuk 3 tahun so we all tambah satu slide untuk letak dekat kampung, takde la Aqif memanjat sofa, kerusi, meja, oh no, bahaya.


So dengan ada slide ni Aqif ada aktiviti yang menyihatkan sikit kan. Daripda tengok tv and iPad (sekali sekala takpelah) and dalam masa yang sama I can finish the dang laundry without him "helping" me.


Slide ni kukuh dan selamat ! No tools required for assembly! Mommy pasang sendiri je senang as 1, 2, 3 !


Reviewed by Nadia Najib


#lollygummyslide #cobyhausmalaysia #babyslide #indoorslide #babyplayroom #babyslidemalaysia

0 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.