• HappiParents Panel

The smart bathtub that weighs and measures



Dah tengah hari ni tapi mandi ke belum tu? Okay kali ni kita nak review Baby Bath Tub from Aqua Scale! #Sharingiscaring yang best about this bath tub, sebab dia ada features Digital scale & water thermometer, it means with this bath tub kita boleh timbang berat badan bayi, so senang la sikit kita nak keep track perkembangan dia kan dan function water thermometer untuk memudahkan kita tahu suhu air yang kita nak gunakan itu sesuai atau tak, you have to make sure air mandian bayi suam dan selesa bacaan 37 darjah Celsius normally yang paling sesuai untuk kita guna.


Selain daripada dua smart features ni, design bath tub ni memang sangat sesuai untuk bayi dari new born to 24 months. Kalau kita tengok sni, design untuk support badan bayi, ada anti slip pad & ergonomic removable post, yang ni boleh guna dari 0 - 6 months lepas bayi dah bole duduk sendiri boleh remove this post to create more space for baby.


Thank you Happikiddo and Aqua Scale for always making mom life easier!


Reviewed by Syazwani Sharom


#aquascale #aquascalemalaysia #babybathtub #babytub #babybathtime

74 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.