• HappiParents Panel

Susu yg boleh dipakai



Okay kali ni kita nak share susu yang bukan untuk diminum tapi untuk dipakai. Korang dah pernah try?

Bubba Blue Australia * Hooded Towel * Cot Fitted Sheet * Jersey Wrap * Baby Face Washer


Material Cotton / Milk Fibre sangat selesa untuk digunakan✨ ye lah kulit bayi memang sensitive so dengan menggunakan material yang breathable dan selesa dapat mengelakan bayi meragam or lebih teruk kalau gunakan material yang tak sesuai boleh terjadinya rashes dan sebagainya!



Paling penting tu kalau baby selesa dan tak meragam dapat la memudahkan kerja kita as a parent, so happy baby is definitely happy parents!✨ Thank you!


MILK by Bubba Blue Australia is available in Happikiddo

Reviewed by Syazwani Sharom


#bubbablueaustralia #milkfabric #milkbybubbablue #bubbabluemilk #milkfibre

27 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.