• HappiParents Panel

Stuffy nose no more!


Bila Aqif selsema susahnya la nak bersihkan hidung dia. Mengamuk2, so nak bersihkan hidung dia kena buat cepat2 and laju. This LifePlus Baby Nasal Aspirator is a life saver! Senang je nak guna, tekan power on bila nak guna and letak je dekat hidung anak, sedutan yang bagus, banyak sangat hingus yang tersumbat keluar. Lega tengok!


Sesuai sangat untuk anak2 yang belum reti hembus hingus sendiri.


Lagi satu brand Lifeplus ni tak bising sgt bila kita guna, so takde la anak takut bila dia dgr bunyik bising. Even anak tengah tidur pun tak terjaga.


Selamat, silicone tip yang lembut dan flexible, mudah dibersihkan dan ianya waterproof.

Kalau you guys tanya benda apa paling wajib untuk newborn or untuk anak2 kita? I akan suggest produk ni. Sesuai untuk semua umur, Especially untuk newborn baby lagi la selalu selsema and meleleh2 je hingus menangis2 sebab tak selesa. kesiannya!


Anak tidur malam pun selesa dan lena.


Reviewed by Nadia Najib


#lifeplusbaby #lifeplusnasalaspirator #nasalaspirator #

61 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.