• HappiParents Panel

Mix & match baby food



Umar sekarang suka munch munch even baru je lepas makan. Kadang-kadang Mummy dah habis idea fikir nak masak apa lagi untuk Umar ni.




Tapi nasib baik ada Alvins Baby Food penyelamat. Lagi-lagi bila tengah MCO sekarang. Alvins Baby Food ni bukan boleh buat snack je tau, tapi boleh makan dengan benda lain jugak. Umar paling suka makan snacks ni dengan yogurt. Dengan pumpkin dip pun Umar suka. Eh boleh kata semuanya Umar suka lah lagi-lagi juice dia. Tak cukup satu if Umar minum.



It’s halal certified, no preservatives and no artificial additives!




Reviewed by Dilla Yahya


#alvinsbabyfood #babyfoodmalaysia #babysnacksmalaysia #halalbabysnacks

15 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.