• HappiParents Panel

Making life easier for busy mums



Steriliser ni antara benda yang harus ada untuk memudahkan kerja kita as a mom, sebab banyak routine yang perlu dibuat. This Haenim UV Steriliser is indeed a really good helper.


Paling Win bila dia ada function untuk “Dry” ni memang my favourite features! Sebab bila kering nak guna botol lepas tu rasa selamat and takde bau hapak! Boleh jugak keringkan tiub & cup breastpump sekali yeay! Boleh sterilise gadget rumah juga, like handphone, remote control, toys, feeding utensils, macam-macam lagi.


Very recommended for all mums, whether stay at home or working ones. Thank you so much Haenim Malaysia for designing such a good product and make mums' life easier!


Reviewed by Syazwani Sharom


#haenimuvsteriliser #uvsteriliser #uvsterilizer #haenimmalaysia


44 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.