• HappiParents Panel

Jangan risau Mummy Rescue Kit ada untuk membantu kita!



Hi Assalamualaikum! Kali ni kita nak share tentang baby essential oils from Audelia Natural! This brand memang dah dikenali & trusted by parents! Dan before this pun kita memang guna and its work really well for umar! Ini range product yang ada dalam Mummy Rescue Kit!


IMMUNITY/BABY SHIELD (immune booster)

- An oil blend to keep germs away from your child & help to stimulate body defense.

- Direction of use : Roll on to bottom of your feet every night.


TUMMY/HAPPY BELLY (soothing tummy oil)

- An oil blend to help soothe your child’s tummy trouble.

- Direction of use : Roll on to bottoms of your feet and directly to the belly as needed.


BEDTIME (calming sleeping oil)

- An oil blend for a more relaxed bedtime & promote good night’s sleep.

- Direction of use : Roll on to bottom of your feet and up the spine during bedtime.


SNIFFLES (congestion relief)

- An oil blend to help ease your child’s congestion.

- Direction of use : Roll on to the chest and back as needed.


Yang paling kita suka sekali tentang essential oil ni, its not just how well its work, packaging nya dalam bentuk roll on sangat memudahkan kita untuk bawa & apply kat mana2 pun tapi kene berhati hati sikit sebab kalau jatuh boleh berderai 🙈 so make sure korang simpan dalam small pouch untuk memudahkan kerja korang untuk menyimpan & mencari nanti!

And lasty bau dia sangat la sedap & menenangkan! baby pun selesa je bila kita sapu dan inilah yang paling penting bila baby selesa dan tak meragam dapat la memudahkan kerja kita as a parent, so happy baby is definitely happy parents! Thank you!


Reviewed by Syazwani Sharom


#audelianaturals #audelianaturalsmalaysia #babyessentialoils #immunebooster #tummyoil #sleepingoil #congestionrelief



0 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.