• HappiParents Panel

Healthy & Halal Baby Snacks



Mommy tak sangka rupanya Aqif suka semuaaaaa healthy snacks brand ALVINS ni! YES! SEMUAA daddy and mommy try makan and minum (juice) memang semua sedap sgt2 especially yang snack blueberry tu.


Nak bawak travel or jalan mana2 pun senang sebab ianya zipper bag.





Suka dgn brand Alvins from Korea ni sebab dia ada macam2 pilihan blueberry snack, broccoli, carrots, sweet potatoes, seaweed, apple, sweet pumpkin, white rice etc so anak pun tak boring kalau asyik makan 1 jenis je kan.




And ALVINS ni ada pure juice! (From 12 months) Apple+green plum and pear+balloon flower juice. NO SUGAR and NO ARTIFICIAL ADDITIVE.


Yang paling penting HALAL and no artificial additives under HACCP Certificate.


Reviewed by Nadia Najib


#alvinskoreababyfoodsnackmalaysia  #alvinskoreababyfoodsnack  #healthybabyfood

#alvinkoreababysnackfoodreview #ilovealvinskoreababysnackfoodmalaysia #babysnacksmalaysia #babyfoodMalaysia #babypuffmalaysia #healthysnacksmalaysia #snacktime #halalbabyfoodmalaysia

48 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.