• HappiParents Panel

Easy & compact UV steriliser



My family used to have an electric steam steriliser that requires us to do so many steps. We need to load water, and then comes the messy part bila air tumpah. When the sterilization process is done, we have to transfer all those bottles to the drying rack. Sometimes boleh melecur tangan sebab wap air tu panas.


But now we found the perfect, convenient, and affordable steriliser which is Coby UV Plus Sterilizer. Kerja-kerja untuk sterilise barang-barang Qaiser jadi lebih simple dan mudah. Just terus masukkan barang2 Qaiser dalam sterilizer lepas dicuci then pilih mode, sama ada untuk keringkan atau sterilize, atau both. Dah tak perlu susah2 nak keluarkan utk keringkan dekat luar. Kalau nak guna, boleh terus ambil dari situ. Yang penting it kills 99.9% bacteria.


Another best part is, smartphone, soft toys or apa2 barang2 yang tak boleh dicuci, kita boleh sterilize je dengan menggunakan Coby uv sterilizer ni. Because the design is compact and sleek, it can fit anywhere within the house nicely - perfect for our family of three!


Reviewed by Qusyaire Ezwan


#cobymalaysia #cobyuvsteriliser #cobyuvplus #uvsterilisermalaysia #uvsterilizermalaysia #bottlesteriliser #cobyuv

137 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.