• HappiParents Panel

Best baby toothbrush for happy little mouth


“Brush your teeth, up and down. Brush your teeth, round and round.”


Selalu lagu tu lah yg Mummy always nyanyi everytime gosok gigi Umar. Tapi sometimes susah nak gosokkan gigi dia sebab asyik terlepas dari tangan Mummy. Tangan Umar pulak debab so memang susah dia nak grip toothbrush dia yang pendek.


But now Umar dah ada berus gigi baru from Farlin. We’ve been using this for almost three weeks and this toothbrush tersangatlah lembut. Design dia yg elastic and handle yg mudah grip buat Mummy mudah sangat nak gosokkan gigi Umar.


Anddd, Umar dah semakin mahir nak berus gigi sendiri sendiri sebab dia boleh pegang sepenuhnya toothbrush dia. Takde jatuh jatuh or tergelincir dari tangan dia lagi. And no more swallowing and chocking sebab adanya safety guard. Yang penting Umar suka sangat dengan toothbrush ni sebab lembut yg amat.


Reviewed by Dilla Yahya


#farlin #farlinbaby #farlintoothbrush #babytoothbrush

23 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.