• HappiParents Panel

Bau segar, baby selesa dan bebas dari kerisauan seorang ibu!



Great thing about K-mom ni sebab dia ada complete set; “Trusted” barang keperluan untuk penjagaan bayi! So senang la nak shopping tak payah nak pening-pening dan barang yang paling aku suka sekali ialah dia punya detergent dan softener, sebab dia scentless tapi bau dia sangat fresh lepas laundry rasa segar kalau pakai dengan softener lagi la wangi bau

floral, bila baby selesa, tak de lah dia meragam kita pun senang hati!



Plus it's baby-safe, toxin-free and memang berkesan especially the Stain Remover. I'm a new fan!


Kmom Assorted Product:

✔️ Diapers & Wet Tissue

✔️ Detergent & Softener


Reviewed by Syazwani Sharom


#kmommalaysia #kmom #motherkmalaysia

248 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.