• HappiParents Panel

All-can-sterilise UV steriliser



During this critical period of pandemic outbreak, hygiene and cleanliness is of utmost importance for all of us. Hence this uPang Plus UV Steriliser comes in very handy to me!


Besides sterilising Narai’s bottles and toys, aku pun tumpang sekali pakai uPang ni. Dah siap keluar beli barang dapur jadi ketua keluarga so semua aku sumbat sterilise dalam ni - jam tangan, wallet, phone, car key, house key segala masuk! Just to be sure all is clean because protection is always better than cure!


This sleek steriliser is waterless, so you'll just need to plug (anywhere) and press the start button and it will sterilise automatically (38 minutes is all you need)! Ada rotating dual UV lamps untuk make sure semua spot di sterile, siap kena buka dua pintu untuk pastikan benda kat dalam tu sentiasa in sterilised environment. Operating manual dia pun easy peasy tekan-tekan tunggu; siap boleh selfie sekali sambil letak barang nak sterilise.


uPang Plus UV Steriliser comes in 4 minimalist colours; pink, grey, beige and white so pilih lah korang nak warna apa...Now pun Happikiddo tengah ada promotion for uPang ni so head over to their website to check it out! 


Reviewed by Aran Wong


#upang #upangmalaysia #happikiddo #NaraiAmraanxHappikiddo #stayhomestaysafe #onlineshopping 

55 views

© 2020 Happikiddo (M) Sdn. Bhd.