HappiParent 2021 - Zue

Zue @zueedz

Homemaker & Mum of Anggun Elisa

The most precious gift this year is the little princess in my tummy. Can't wait to see her and embark on motherhood. I'm going to miss my pregnancy journey.

 

TOP PICKS

 

Another wishlist checked - anti-colic breastfeeding bottle and oral care items from MAM. Not only it's one of the best anti-colic bottles in 2020, it is also ideal for combining with breastfeeding. 

See Product

No more baby blues. The Cocoonababy has helped me so much as a first-time mum. Anggun loves to sleep in it and does not cry as often as before.

 

See Product

The Haenim NexusFit 7X is so efficient as it provides Mute function that allows mums to mute the pumping sound for silence. Lepas ni tak perlu risau dah pumping dlm gelap sebab ada lampu LED tau ! So mummy boleh pumping dengan tenang sambil si kecil sedang tidur.

 

See Product

Kalau kitorang nak keluar pergi mana2 bawak Anggun mesti kitorang akan fikir 3 benda ni:

> If Anggun 💩nak tukar pampers kat mana? (toilet dekat takp) 
> If Anggun tertidur nak tidur kat mana?

> If Anggun nak stretching kat mana? (penat kena dukung)

Bila ada Bizzi Growin Pod Travel Bag, sumpah senang kan kitorang. No more rush nak balik. Anggun pun dah ada port baru yang selesa. Kitorang pun dapat dating dengan tenang.

 

See Product