HappiParent 2021 - Amir

Amir @saifuddin_amir90

Pharmacist & Dad of Hawra

A father's job isn't about teaching his daughter how to be a lady; it is to teach her how a lady should be treated.

 

TOP PICKS

When wifey asked for my help to prepare breakie for the little one, Rafferty's Garden la jawapan dia. It's healthy, natural, real baby food from Australia that uses premium food and vegetables. Importantly for Muslims, it's Halal-certified too.

 

See Product

Our favourite mealtime set for Hawra is from Marcus & Marcus. The bib is large enough to cover the mess and it's water/stain resistant too. The spoon and fork set is designed for small hands. The Tritan straw bottle is lightweight, durable and spill-proof. 

 

See Product

Sekali pandang nampak macam bag jalan-jalan tapi hakikatnya itulah diaper bag kami 😂. Sangat selesa bawa berjalan-jalan. Compartment yang besar boleh sumbat segala macam barang budak kecik ni. Bukan sahaja barang dia barang kita pun boleh masuk sekali jalan. Bag yang kalis air tak perlu risau kalau hujan ke tertumpah air ke no worries.

 

See Product

Blueair Blue 3210 air purifier is the most efficient air purifier. The only brand yang berani claim to purify air 5 times per hour. Besides, it uses HEPAsilent technology which means not just effectively purify the air tapi sangatlah senyap. Apa yang lagi best boleh tukar tukar colour pre-filter dia ikut taste ke mood ke ruang bilik ke.  Slim dan lightweight too, boleh pindah pindah dengan senang ikut suka. 

 

See Product

Ingat dulu Tanamera ada produk penjagaan selepas berpantang je, so bila ada produk for baby why not cuba kan. 

 

Produk Tanamera Kidz ni diperbuat dari bahan semulajadi tanpa pewangi tiruan serta bahan kimia yang bahaya. Tidak mengeringkan kulit dan sangat sesuai untuk kulit sensitif macam kulit Hawra. Bau dia macam bau spa yang aman damai.

 

See Product

One of the most essential stuffs yang i recommend parents untuk invest is UV sterilizer (like seriously tak menyesal lansung (walaupun dulu ada yang kata tak pakai pun). Tak kuasa you all nak rebus merebus botol-botol susu bagai.

So, after a few brands surveyed, we chose uPang+ LED UV Steriliser️. uPang UV sterilizer is the first UV sterilizer in the world and the best-selling baby bottle sterilizer in Korea. The sterilizer can kill 99.9% of harmful germs and bacteria including coronavirus.

Kalau sebelum ni kitaorang basuh ➡️ rebus ➡️ keringkan baru boleh pakai. Bila pakai uPang sterilizer ni sangat memudahkan dan menjimatkan masa. Basuh botol, kocak2 sikit buang air letak dalam uPang. Tekan dan chillex.


Getting ready for baby's arrival with MAM products! It's already 36 weeks guys, we can't wait to meet our new baby. Surveyed variety of brands for bottles and pacifier to introduce to our new baby. We chose MAM bottles, awarded as the winner for Parents' Choice Awards 2020.

Due to the similarity of the teat with the mum's breast, the acceptance among the babies is over 94%. Besides, the bottle is made from Premium PPSU material so with good care can be used up to 12 months #jimat. The innovative anti-colic system reducess the air bubbles and colic. Another best features is the self-sterilisation of the bottles itself. 

See Product
We have used many playmats before. But none can compare with the The World's Best Playmat, Parklon Playmat! The playmat is extremely comfy. It has 2 sides with cute and minimalist designs. It's also waterproof, hence making it easy to clean even messy activities.

The main attribute an excellent playmat must have is the ability to absorb shock and Parklon has it, so guys no worries much if our little ones take a tumble on it. Besides, it is also made from BPA-free and non-toxic materials. Now, Hawra favourite spot to do her activities is on Parklon Playmat (mine too haha).

See Product
Swing ni sebenarnya adalah salah satu alat bantuan tidur untuk newborn baby. Dulu ingatkan bila pakai swing ni nanti susah nak travel sebab kena heret buaian bagai. Tapi bila dah ada sikit ilmu baru tahu swing ni sangat membantu. Kami pakai Ingenuity DreamComfort ConvertMe Swing-2-Seat Portable Swing. Ada 5 kelajuan swing boleh pilih, 8 Melodi dengan 3 white noise. So bila baby meragam, bedung, letak atas swing pasang white noise cepat je tidur nya.

Lagi satu yang menarik mengenai swing ni ialah bateri tahan 3 kali lebih lama dan ia sangat portable! Bila Baby Happy, Kami pun Happy!

See Product