HappiParent 2021 - Amir

Amir @saifuddin_amir90

Pharmacist & Dad of Hawra

A father's job isn't about teaching his daughter how to be a lady; it is to teach her how a lady should be treated.

 

TOP PICKS

When wifey asked for my help to prepare breakie for the little one, Rafferty's Garden la jawapan dia. It's healthy, natural, real baby food from Australia that uses premium food and vegetables. Importantly for Muslims, it's Halal-certified too.

 

See Product

Our favourite mealtime set for Hawra is from Marcus & Marcus. The bib is large enough to cover the mess and it's water/stain resistant too. The spoon and fork set is designed for small hands. The Tritan straw bottle is lightweight, durable and spill-proof. 

 

See Product

Sekali pandang nampak macam bag jalan-jalan tapi hakikatnya itulah diaper bag kami 😂. Sangat selesa bawa berjalan-jalan. Compartment yang besar boleh sumbat segala macam barang budak kecik ni. Bukan sahaja barang dia barang kita pun boleh masuk sekali jalan. Bag yang kalis air tak perlu risau kalau hujan ke tertumpah air ke no worries.

 

See Product

Blueair Blue 3210 air purifier is the most efficient air purifier. The only brand yang berani claim to purify air 5 times per hour. Besides, it uses HEPAsilent technology which means not just effectively purify the air tapi sangatlah senyap. Apa yang lagi best boleh tukar tukar colour pre-filter dia ikut taste ke mood ke ruang bilik ke.  Slim dan lightweight too, boleh pindah pindah dengan senang ikut suka. 

 

See Product

Ingat dulu Tanamera ada produk penjagaan selepas berpantang je, so bila ada produk for baby why not cuba kan. 

 

Produk Tanamera Kidz ni diperbuat dari bahan semulajadi tanpa pewangi tiruan serta bahan kimia yang bahaya. Tidak mengeringkan kulit dan sangat sesuai untuk kulit sensitif macam kulit Hawra. Bau dia macam bau spa yang aman damai.

 

See Product

One of the most essential stuffs yang i recommend parents untuk invest is UV sterilizer (like seriously tak menyesal lansung (walaupun dulu ada yang kata tak pakai pun). Tak kuasa you all nak rebus merebus botol-botol susu bagai.

So, after a few brands surveyed, we chose uPang+ LED UV Steriliser️. uPang UV sterilizer is the first UV sterilizer in the world and the best-selling baby bottle sterilizer in Korea. The sterilizer can kill 99.9% of harmful germs and bacteria including coronavirus.

Kalau sebelum ni kitaorang basuh ➡️ rebus ➡️ keringkan baru boleh pakai. Bila pakai uPang sterilizer ni sangat memudahkan dan menjimatkan masa. Basuh botol, kocak2 sikit buang air letak dalam uPang. Tekan dan chillex.